Verbijsterende verkiezingsuitslag, maar Lijst 30 doet aangifte van fraude

Baudet en Van Haga jullie worden bedankt, Willem Engel en Anna Zeven jullie waren geweldig, ongeacht welke verkiezingsuitslag er ook zou zijn gekomen. Het staat namelijk van tevoren vast dat jullie verliezen. Dat heeft namelijk niets met jullie inzet en aanhang te maken, die groter is dan uit de verkiezingsuitslagen blijkt. Dat is het gevolg van de machtsverhouding in de wereld. Politici regeren namelijk niet de wereld. Zij gehoorzamen op hun beurt slechts de elite, onzichtbare bankiers, of hoe je ze ook wilt noemen.

Dat is namelijk het kleine onbekende clubje dat meer dan 90% van de aarde bezit. De politici Rutte en Kaag zijn aangewezen om de komende jaren voor Nederland voor hen te werken. En dat zij al bezig zijn met de formatie terwijl de definitieve verkiezingsuitslag er nog niet was, bewijst hoe overtuigd ze zijn van hun macht. Hun komende regeringsperiode is blijkbaar goed voorbereid. Het onderzoek dat Lijst 30 naar de verkiezingsfraude doet, laat zien waartoe de machthebbers in staat zijn. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Of dacht u dat het toeval is dat Forum voor Democratie en Vrij en Sociaal Nederland in de aanloop naar de verkiezingen een interne scheuring hadden?

Kaag/Rutte

De nieuwe regering Kaag/Rutte zal worden afgerekend op drie spilpunten.
Blijkbaar moet alles op alles worden gezet om iedere Nederlander gevaccineerd te krijgen. De machthebbers hebben een dodelijk en experimenteel vaccin in petto, dat nog meer gepromoot moet worden door de lokale regering. De farmaceutische industrie wint hiermee miljarden. Dat is leuk monopoly-geld voor de eigenaren die van gekkigheid niet meer weten wat ze met hun miljarden moeten doen.

Daarnaast staat er een wereldwijde reset gepland, waardoor ieder niet-elite lid al zijn bezittingen zal verliezen en iedereen uiteindelijk zijn hand moet ophouden voor een uitkering, dat nu opeens basisloon mag heten.
(VN agenda 21/30)

En hun derde opdracht is de onderdrukking van de bevolking, die nog niet is geveld door de jaarlijkse terugkerende vaccinaties. Nederland wordt omgebouwd tot een groot concentratiekamp, waar je alleen nog in en uit mag met een vaccinatiepas. Deze onderdrukking is niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Zelfs het denken zullen de machthebbers gaan beheersen.
(Lees ook Nooit eerder zijn zoveel regeringen het met elkaar eens als over 1,5 meter maatschappij)

Voor de niet-wappies onder de lezers is dit lariekoek. Het zij zo. Na een jaar van waarschuwen ben ik er wel een beetje klaar mee. Trouwens de tien jaar hiervoor heb ik steeds gewaarschuwd geschreven over de manier waarop het volk bestuurd en verpauperd wordt door Rutte en consorten. Daar stop ik nu ook mee. Het resultaat kunnen we iedere dag zien.

Horizon

Maar er is licht aan de horizon. We staan er veel beter voor, dan de machthebbers en hun oude media ons willen doen geloven.

De verkiezingsuitslag van 17 maart zou ons op het verkeerde been kunnen zetten, namelijk dat we nog nergens zijn. Toch zijn we het kritische punt veel meer genaderd. Baudet heeft met Forum in ieder geval meer dan 550.000 stemmen binnen gehaald. Terwijl het aantal kiezers voor Lijst 30 nog liefst opnieuw geteld moet worden. Het kritische punt of tipping point is rond de 10 procent of 1,7 miljoen mensen. We zitten dus minimaal op een derde, waarschijnlijk op de helft, van het aantal benodigde mensen om een serieuze verandering in de samenleving tot stand te kunnen brengen.

Vraagtekens

Volgens Lijst 30 is niet voldaan aan de eisen van eerlijke verkiezingen. Zij accepteren de verkiezingsuitslag niet, daarom hebben zij aangifte gedaan van fraude.

Zij hebben heel veel bedenkingen over hoe de verkiezingen zijn verlopen. De Nederlandse landkaart is verkleurd naar eentje waarop in bijna iedere stad de VVD de meerderheid zou behaald hebben. Willem Engel stelt in zijn analyse dat dit in ieder geval al niet op kan gaan voor Groningen en Venlo. Beide voormalige SPbolwerken zouden hun stem hebben verpand aan Rutte. Dit terwijl Groningen uitgerekend door de VVD lelijk is toegetakeld door aardbevingsschade en het uitblijven van een terechte vergoeding daarvoor. Ook Venlo vertoont ineens op 17 maart opmerkelijk stemgedrag door verliefd te worden op Rutte.

Een ander vraagteken, eerder een uitroepteken, geldt voor de omstandigheid dat Rutte en zijn club demissionair zijn. Zij hebben namelijk hun nek gebroken over het enorme schandaal van de toeslagenaffaire. Dit kan toch moeilijk een aanmoediging zijn voor kiezers om met nog meer mensen op zowel VVD als D66 te gaan stemmen en hen er nog eens vier jaar macht bij te geven.

Goed punt van Mordechai Krispijn in zijn onderzoek is de vraag waar D66 de groei van stemmen vandaan zou moeten krijgen. Dit omdat van de twee miljoen ondernemers die ons land rijk is meer dan de helft aan de grond zit. Van hen mag je toch verwachten dat zij kiezen voor FvD. Voor Kaag zullen ze niet kiezen, die net als de VVD voor harde lockdowns is.

Toch is de groei bij deze partij is van 2 naar 8 zetels oftewel maar 420.000 stemmers.

Resultaat Tweede Kamerverkiezingen 2021

Voorlopige resultaat
TK 2021 in
afwachting van aangifte van stembusfraude
VVD Plus 2
PVV Min 3
CDA Min 4
D66 Plus 4
GroenLinks Min 6
SP Min 5
PvdA gelijk
CU gelijk
PvdD Plus 1
50plus Min 3
SGP gelijk
Denk gelijk
FvD Plus 6
Volt Plus 3
BBB Plus 1
Ja21 Plus 3
Bij1 Plus 1

Onregelmatigheden

IJverige sympathisanten van zowel FvD als Lijst 30 Hart voor Vrijheid hebben een keur aan misstappen opgetekend die aantonen dat de verkiezingen frauduleus zijn verlopen. Dit is geen nieuw geluid voor de volgers van de Nederlandse politiek. Al zo lang Rutte in Den Haag bivakkeert en zelfs al daarvoor, hebben mensen grote twijfels over de eerlijkheid van onze vaderlandse verkiezingen.

Zo viel Den Haag af als kieskring voor Lijst 30. Deze kring is belangrijk voor iedere partij, want alle in het buitenland wonende Nederlanders krijgen de stemlijst van dit district. Doordat Hart voor Vrijheid volgens de Kiesraad hierop geen aanspraak kon maken, is het een grote groep kiezers onmogelijk gemaakt op de partij van Engel en Zeven te stemmen.

Op duistere wijze zou Lijst 30 te weinig ondersteuningsverklaringen hebben ingeleverd voor Den Haag, namelijk 29. Hierop heeft Anna Zeven er nog een paar ingediend en wat dacht je, deze zijn nooit verwerkt omdat ze van de aardbodem zijn verdwenen! Zodoende verloor deze nieuwe partij district Den Haag!

Helaas bleef het daar niet bij. Het komt erop neer dat ondersteuningsverklaringen, zo legt Engel geduldig uit, zijn verdwenen, afgekeurd of verplaatst en zelfs met terugwerkende kracht afgekeurd.

Zo is district Haarlem bij een andere partij terecht gekomen dan waarvoor de verklaringen door sympathisanten waren afgegeven.

O ja, nog eentje. Het houdt niet op. De Zweedse Nederlandse Ollongren van D66 heeft tijdens de drie verkiezingsdagen de regels voor het stemmen aangepast en daardoor 8.000 afgekeurde stembiljetten alsnog goedgekeurd.

Beïnvloeding

Krispijn zou willen dat de publicatie van de talrijke polls twee weken voor de verkiezingen stopt. Hij zegt dat dit mensen triggert strategisch te gaan stemmen en daardoor dus bijzonder invloedrijk zijn.

Ook het verwijderen van video’s door sociale mediaplatforms is een vorm van ongewenste beïnvloeding. Een aantal video’s met Van Haga zijn verwijderd vlak voor de verkiezingen. Vlak trouwens ook de invloed van de berichtgeving van de mainstreammedia of oude media niet uit. Net zoals zij de tv kijker en krantenlezer dagelijks doorzagen met hun gezeur over corona, zo hebben ze een soort mediahype verzorgd rond Kaag, die helemaal niet zo populair is, als door deze mediafabrieken gesuggereerd.

Ook zijn reclameborden van Baudet verwijderd in Zwijndrecht een paar dagen voor de verkiezingen.

Met dank aan Patricia Stallard

D66 blijkt van een ondernemer een miljoen te hebben gekregen. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook nog subsidie uit de staatskas, terwijl nieuwe partijen niets van de overheid krijgen. Deze moeten zelfs meer dan 11 duizend euro inleggen om überhaupt te mogen meedoen aan het verkiezingscircus.

Ruimte voor sjoemelen

De lijst met misstanden die de heren Engel en Krispijn aanvoeren is ellendig lang. We nemen er nog een paar mee. In Rotterdam is het stemmen vertraagd doordat de formulieren te groot zijn voor de te kleine bureau’s. Terwijl in Utrecht zaten de stembussen overvol met biljetten, waardoor ze ook met dozen gingen werken die niet verzegeld waren. In een grote wijk in Rotterdam zijn geen stempassen ontvangen.

 

Rob Vellekoop, 19 maart 2021

lid

18 Comments

 1. Als we de lijn met resultaten doortrekken dan wordt na de hertelling, mocht die er komen, de uitslag bevestigd. Misschien met een kleine correctie die verder geen verschil maakt. Rutte heeft zijn oplichting dan formeel bekrachtigd.

  Het systeem vragen of ze eerlijk zijn geweest? Het antwoord is nu al bekend.

 2. Dank voor alle inzet!! Het is ongelooflijk frustrerend dat wij als wakkere burgers dit allemaal moeten ondergaan. Wij weten wat er werkelijk gaande is in de hele wereld en moeten met lede ogen aanzien hoe een héél groot deel van de bevolking zich,na nu al een jaar te worden gegijzeld door onze overheid,nog steeds de mensonterende maatregelen op blijven volgen. Ik hoop met heel mijn hart dat de waarheid het uiteindelijk gaat winnen van de vele leugens en dat er aan deze waanzinnige waanzin een einde komt. Heel veel succes met alles!!🤞❤

 3. Fraude of geen fraude, dat is terecht de vraag!
  De kiezer heeft gesproken zal weer lang klinken vanuit de brave staatsmedia en via andere reactionaire figuren en partijen om aan te tonen dat de kiezer het duidelijk prima vindt om op afstand van elkaar te worden gehouden om op die manier zo min mogelijk te kunnen communiceren met anderen; om geen recht op het hebben van kritiek op de regering te hebben; om als slaven gemuilkorfd door het leven te moeten gaan; om als gevangenen te worden gedwongen urenlang in huis te moeten blijven om een paar van de in oorlogstijd misdaden van dit kabinet tegen het volk te noemen.

  Maar de kiezer heeft gesproken in de vreemdste verkiezingen ooit in Nederland gehouden: drie dagen kon er worden gestemd? Waarom? Er kon per post worden gestemd door ouderen vanaf zeventig jaar. Waarom? Om het voor die ouderen mogelijk te maken ook hun stem uit te kunnen brengen als het voor hen vanwege ouderdom en of lichamelijke gebreken niet mogelijk was om naar dat stemhokje te komen? Maar om in veel gevallen dus een halve buurt te moeten doorkruizen met de rollator om ergens een nog niet door de PTT verwijderde brievenbus te vinden is dat dan niet net zo bezwaarlijk? Hier klopt in de redenatie van de overheid iets niet.

  En dat drie dagen? Daar valt helemaal geen chocolade van te maken, om woorden van een oud topman van een partij die fors heeft gewonnen te gebruiken. De partij die via haar minister van binnenlandse zaken deze rare bokkensprongen heeft bedacht? Waarom? Omdat in zo een geval gewoon niet veel of zelfs niets meer achteraf te controleren valt? Zie wat voor commotie er in de VS is geweest met dat per post mogen stemmen. Dat was het argument bij uitstek om het dus juist hier niet ook in te voeren als je absoluut fraude bij verkiezingen wenst buiten te sluiten.

  Raar is dat juist twee partijen fors hebben gewonnen, de VVD en D66, of zou ik moeten zeggen Rutte en Kaag. Raar is het waarom. Waarom, als het volk dus zo blij is om als schapen opgehokt te zijn, hun vrijheden ingeperkt te zien en nu vast ook straks gedwongen met een dubieus goedje te gaan worden ingespoten, heeft dan de partij van de minister die maandenlang mede met Rutte het gezicht van de coronamaatregelen is geweest juist verloren? Dit is raar en hier klopt dus iets niet.

  Kaag haar winst kan verklaarbaar zijn door fraude met de verkiezingen naar Amerikaans voorbeeld maar ook omdat zij als nieuweling net het stokje van Jetten had overgenomen. Maar dat laatste is dan weer vreemd omdat Ploumen dat ook net had gedaan en geen grote winst behaald. Ploumen die niet medeverantwoordelijk is voor het corona beleid. Je kunt fraude vermoeden, juist ook door de opeens heel erg gewijzigde manier van kunnen stemmen, die zoals ik al stelde door het al jarenlang overal brievenbussen verwijderen door de PTT dus nergens op sloeg.

  Dat juist de partij wint met een partijlid die als minister van binnenlandse zaken over dit vreemde reilen en zeilen bij verkiezingen gaat is curieus. En dat de partij wint van de man die alle Nederlanders in gijzeling heeft genomen is dubbel curieus. Terwijl dit dus niet kan handelen om het feit dat de Nederlanders deze stap hebben gezet omdat zij het met dat gegijzeld worden eens zijn, want in dat geval zou de partij wiens minister samen met de premier constant in beeld is geweest voor dit dus dan ‘gewenst’ gijzelen ook gewonnen hebben. Dat dit niet zo is maakt dat het lijkt dat er ergens iets stinkt.

  Dan zal natuurlijk als argument gaan klinken dat Hoekstra niet in staat was om het CDA door een moeilijke tijd heen te leiden, maar dat soort argumenten kunnen even zo goed opgaan voor Kaag en zeker voor Ploumen. Wat blijft is dat Rutte gigantisch goed scoort en dat als argument daarvoor klinkt dat de kiezers zijn coronabeleid zo geweldig vinden, waardoor het dus vreemd blijft dat het CDA daar niet van profiteerde terwijl hun minister iedere week samen met Rutte dat beleid uit de doeken deed.

  Zoals gesteld, hier lijkt iets te stinken, maar doordat de hele entourage rondom de verkiezingen zeer fraudegevoelig en verwarrend is gemaakt zal zoeken naar wat er waar precies iets stinkt niet simpel zijn. Wat en of iets stinkt mag ieder voor zich uitvogelen. Mij verbaast alles wat er plaatsvindt niet, die Nieuwe Orde gewenst bij de superrijken moet en zal er komen, of wij als volk het willen of niet! Zij bezitten vrijwel al het geld en zij bepalen. Maar ik ben natuurlijk een complotdenker en sinds kort ook nog eens een Wappie!

 4. Ik schreef het hier al eerder: 2021 wordt niet het jaar van de grote verkiezingen maar van het grote kiezersbedrog. Trumpiaanse toestanden. De grote winnaars van de Nederlandse verkiezingen zijn natuurlijk Klaus Schwab van het WEF en zijn kliek waaronder Sigrid Kaag en de Nederlandse koninklijke familie. Dommer kan het niet!

 5. Ben het 100% eens met de reactie van Betty!
  Iedereen sterkte met het wachten op bevrijding van de maatregelen van deze monsters.

 6. Mij huisgenote Marthe n ik hebben niet gestemd, nog wel een mail gestuurd naar Wybren van Haga n en reactie gehad. Wij hebben de mails gedeeld op mijn Facebookpagina. https://www.facebook.com/LeonoorvanBeuzekom/posts/2850406565247763

  Wij zien nu pas dat Partij 30 in Utrecht niet op de lijst staat. We hebben een foto gemaakt, maar ik kan gen foto meesturen in de reactie. lijst 30 en 31 staat niet op de lijst, het gat van 29 naar 32 en 33 is de laatste partij die erop staat.

 7. Wachten tot we verlost worden van de corona- en klimaatbagger? Dat is het allerlaatste dat we moeten doen. We zijn volkomen in de steek gelaten door het criminele afschuim dat zich als “onze volksvertegenwoordigers” heeft aangediend. Volkomen in de steek gelaten door de vakbonden want waar zijn die gebleven nu het werkloosheid en faillissementen in de middenstand regent? Ondertussen mept het ordinaire en laaggeschoolde politietuig er lustig op los. De Nederlanders zullen toch echt net als de Duitsers, de Engelsen en de Fransen de straat op moeten gaan. MASSAAL. Een andere mogelijkheid om onze vrijheid en fatsoenlijk bestuur terug te krijgen is er niet. Wie nu nog zo dom is geweest om wéér te gaan stemmen in de hoop op beter HEEFT ER NIETS VAN BEGREPEN. En gooi eindelijk eens je TV uit het raam en de krant er achteraan.

 8. Kijk: ieder zinnig mens is die lockdowns en dat idiote masker spuugzat. En dan moet je natuurlijk niet bij de stembus gaan vragen om nog méér lockdowns, nog méér maskerplicht.

  En toch is dat precies waar het electoraat, na eerst zorgvuldig te hebben nagedacht, om heeft gevraagd bij de stembus.

  Dit kan de indruk niet corrigeren dat het Nederlandse volk keer op keer bijzonder veel pech heeft met even goed nadenken.

 9. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Verkiezingen??
  Zijn er die dan geweest??
  Je dacht toch niet dat ik nog langer naar die smerige NSB-lui ga zitten kijken..het zijn de eerste klas landverraders van de bovenste plank waar de honden er nog geen brood van lusten…het enigste wat ik die lui nog toe wens is een voor spoedige dood..doormiddel va neen algehele biologische oorlog voering..dat er dan ook geen staart meer van deze god vergeven klote planeet over mag blijven….

  Waarom deze uit lating—-

  De democratische president van de geflipte wereldmacht heeft het weer te pakken en gaat er weer lekker oplos…met dood en verderf te zaaien in/op diverse continenten.
  Hier in die ver-rotte hebzuchtige–hypocritische Nederlandse politie staat..is het niet anders…en dat gaat als maar erger worden…het mens zijn mag niet meer..alles wordt je letterlijk en figuurlijk ontnomen..geen geld maar schulden—geen woning maar een kartonnen doos—geen rechten—geen fatsoenlijk bestaan…gebruikt en misbruikt worden door lui net als lui in en van de overheid.

  Van woestijn naar het binnenhof en de rest is bij zaak!!

  God voor ons alle en ik voor…

  Samen zullen wij alles EERLIJK delen…alleen zij alleen een beetje meer dan jij!
  …onder de eigen armen!

  Zo 21-03-2021 weer lekker een bakkie doen..deze keer neem ik ook wat leuks mee..schoenen met stalen neuzen….een pen om mee te……en een paar heerlijke worstjes..lekker stukje vlees.

  ik dank U.

 10. Hoe kun je gaan stemmen, je id kaart of paspoort afgeven, met een mondkap op? Dit is illegaal stemmen. Ik zeg, deze verkiezingen zijn op grond van de identificatieplicht niet juist nageleefd.

 11. Ik stem NOOIT weer, alle verkiezingen die nu komen zijn van te voren allang bekent …………..hoe kan het dat de exit poll waarvan 50.000 mensen voor zijn gevraagd op wie ze stemmen de COMPLETE en EXACTE uitslag is om 21.00 uur………..na 21.00 uur moeten namelijk nog miljoenen stemmen geteld worden………….allemaal doorgestoken kaart………Stem echt nooit weer en ik hoop dat 10 miljoen Nederlanders er ook zo over denken en dat de opkomst de volgende keer onder de 10 procent is !

 12. Over manipuleren van verkiezingsuislagen…

  (Music)…This is how they do it…

  Hammer / Scorecard…look it up.

  It’s been going on for years.

 13. Dankzij het BINDENDE VERBOD op dwangvaccinatie en medische discriminatie via
  vaccinpaspoorten/pcrtests/maskers etc. van de RAAD van EUROPA gaat het
  feestje van Sigrid Schwab niet door …..

  Tip: dr Vernon Coleman: vernoncoleman.org over o.m. ‘vaccins’ en pcrtests (7/3)

 14. Ja we zitten midden in een buitengewone bijzondere tijd.
  alle acties die er momenteel gedaan worden zijn kennelijk niet genoeg.
  Zoals Einstein ooit vertelde “één probleem kun je niet alleen oplossen op hetzelfde niveau” Je dient ook op een hoger niveau te gaan werken.
  Bijvoorbeeld, als veel mensen elke dag zich inspannen om positieve, liefdevol, tevreden te handelen en zijn, gaat dit werken en sneller dan je denkt. Als we dit doen, hoe moeilijk ook zijn we SAMEN onverslaanbaar. En dat weten ze in Den Haag.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.