Het net sluit met invoering van Europese digitale identiteit (eID)

De geschiedenis van het doordrukken van de digitale identiteit(spas) via de digitale gezondheidspas, de coup van Rutte (in 2022) en de handelwijze van het Europarlement. Ook de aankondiging deze pas zo snel mogelijk te gaan koppelen aan de digitale euro (CBDC). Dit scenario speelt zich voor de ogen van de wereld af en stemmen we weer met zijn allen stilzwijgend in?

Gezondheidspas

De gezondheidspas is het resultaat van de coronacrisis. Al voor deze crisis, jammerlijk gepresenteerd als pandemie, waren autoriteiten al bezig met de invoering van een digitale pas voor de gezondheid.

De Green Pass, vaccinatiepas, CVP, coronapas of gezondheidspas sluit de wereld straks af voor iedereen die niet braaf de laatste vaccinatieronde of gezondheidsvoorschriften volgt. Dat levert de nauwe samenwerking op tussen de EU en de WHO. We gaan even terug in de tijd via schimmige acties van Rutte, de Europese Commissie en de WHO, op zoek naar de basis van deze gevangenenpas.

Dankzij het onderzoek van de WOB-documenten door Daniel van der Tuin weten we dat voordat de eerste coronaprik werd gezet de vaccinatiepas al was voorbereid.
We zetten de schimmige acties van de overheid op de voorgrond met daarnaast het tijdstip van de invoering van de maatregelen, die het NL volk in een staat van angst brachten.

Tijdlijn gebeurtenissen

 • December 2020: zowel het ministerie van VWS als het RIVM weten dat de vaccins de overdracht van het virus niet voorkomen.
 • 14 december 2020 bereiden het Ministerie van VWS en de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) een digitaal vaccinatiebewijs voor
 • 5 januari 2021 Start vaccinatiecampagne (De Jonge noemt zich de gelukkigste man van het jaar).
 • 8 januari 2021: de werkgroep ‘vaccinatiedrang’ van het ministerie van VWS heeft al twee bijeenkomsten gehouden.
 • 15 januari 2021: Kabinet Rutte valt en wordt demissionair.
 • 20 januari Tweede Kamer stemt voor instellen avondklok.
 • Eind januari 2021: Tijdens een virtuele WEF-bijeenkomst verklaart de Duitse minister van Volksgezondheid dat de hele wereld moet worden gevaccineerd in 2021.
 • 2 februari 2021: Besluit van minister De Jonge – in het UMC te Groningen kunnen patiënten gedwongen worden opgenomen voor covid.
 • 3 februari 2021: er verschijnt een notitie van het ministerie van Binnenlandse Zaken waarin de plannen gedetailleerd stonden uitgewerkt, zoals die later zijn geïmplementeerd: voorwaardelijke toegang tot locaties, voorzieningen en voorwaardelijk reizen naar het buitenland.
 • 5 februari 2021: Vanuit de VS komen verontrustende geluiden naar buiten na de vaccinaties, ‘Ouderen sterven als vliegen’
 • 8 februari 2021: Basisscholen mogen weer open, wel 1,5 meter afstand voor personeel en kinderen mogen in groepjes van maximaal 5 bij elkaar gaan staan.
 • 11 februari 2021 Na iedere persconferentie van duo De Jonge – Rutte levert de bevolking meer vrijheden in.
 • Maart 2021 neemt de Tweede Kamer een motie aan tegen vaccinatiedwang en -drang.
 • Ook De Jonge belooft geen dwang te zullen inzetten:
  Hugo de Jonge: ‘Er komt geen vaccinatieplicht of voordelen voor gevaccineerden’. In verschillende mediaoptredens benadrukte hij tussen november 2020 en maart 2021 dat er geen vaccinatieplicht of enige vorm van dwang of drang zou komen.

1 doel

Ondanks de aangenomen motie in de Tweede Kamer tegen vaccinatiedwang of -drang kwam die er wel degelijk. Rutte passeerde de Kamer voor de zoveelste keer, zelfs op het moment dat dit kabinet demissionair was.

De Gezondheidsraad stelde een vaccinatiepaspoort afhankelijk van de vraag of na vaccinatie mensen het virus nog konden overdragen. Het ministerie van VWS was echter sinds begin december 2020 al op de hoogte dat het vaccin geen virusoverdracht voorkwam. Daarnaast moet het ministerie van VWS op de hoogte zijn geweest van de talloze bijwerkingen van het vaccin via het instituut Lareb. Enkele weken na de start van de vaccinatiecampagne stierven meer dan honderd mensen. De campagne ging echter onverdroten door.

Met andere woorden het zogenoemde gezondheidsministerie stelde het paspoort in vanwege een andere reden dan het bevorderen van de volksgezondheid.

Volgens Van der Tuin blijkt dat er druk werd uitgeoefend op het gezondheidsministerie door de Europese Commissie en de WHO. Daarnaast deden VNO/NCW en de bedrijven KLM, Schiphol, Randstad, Shell en McKinsey ook hieraan mee.

Het theater dat werd opgevoerd had slechts 1 doel. De bevolking laten kiezen voor de pas als enige manier waardoor geen maatregelen meer nodig zouden zijn.

Zaterdag 25 september 2021 dan is het zover: voor een inktzwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis. Vanaf die dag heeft ons land een systeem van medische apartheid. Voor het eerst maakte een Nederlandse regering de medische keuzes van een persoon voorwaarde voor volledige deelname aan de samenleving. Een aperte schending van artikel 1 en andere artikelen van de grondwet – maar regering en een meerderheid in het Parlement maakten al anderhalf jaar daarvoor duidelijk lak te hebben aan de vrijheden en rechten van de inwoners.

(lees artikel…Nederlandse regering voert apartheid in)

De EU

De Europese Commissie zat ook al op de lijn van de pas. In 2022 zorgen zij ervoor dat alle lidstaten de pas moeten nemen. Dat gebeurt op de volgende manier.

De Europese Commissie heeft besloten dat de covidpas in de lidstaten moet worden ingevoerd. Voor de vorm leggen zij dit besluit als voorstel neer bij het Europese Parlement. En nog mooier, de EU-burger mag er vanaf begin februari 2022 gedurende acht weken zijn zegje over doen. Schone schijn dus.

Het doel van het digitaal EU-COVID-certificaat is ‘om de internationale mobiliteit te herstellen’. Bovendien zorgt het ervoor ‘om de gezondheid van de burgers te beschermen en de
capaciteit van de gezondheidszorgstelsels te vrijwaren’. Kortom de aanzwellende dictatuur wordt prachtig verpakt als iets waarop iedere burger zit te wachten, het is immers in ieders voordeel?

Later zal het Europarlement in juli 2022 met dit voorstel instemmen.

De lidstaten waaronder Nederland moeten nu deze pas in hun landen gaan invoeren. Voor Rutte is dit echter geen enkel probleem, Nederlanders hebben er al mee kennis gemaakt en weten hoe het werkt.

WHO

Nu de gezondheidspas het obstakel van de EU is gepasseerd kan het wereldwijd worden uitgerold. Daarvoor dient de WHO.

In een bericht van 5 juni meldt de Wereldgezondheidsorganisatie WHO dat ze een samenwerking zijn aangegaan met de EU op het gebied van de digitale gezondheidspas.

 

Want zegt de WHO, een van de belangrijkste wapens van de EU in de strijd tegen covid was het digitale paspoort. Daarom moet de rest van de wereld daarvan ook kunnen profiteren. De wereldgezondheidsinstantie zal voortborduren op het Europese systeem en dit wereldwijd aanbieden.

De digitale gevangenis die de EU aan het einde van de coronacrisis dreigde te worden, zal zich nu wereldwijd gaan uitrollen. In 2024 wacht namelijk en volledig nieuwe overeenkomst.

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO doet dan echte greep naar de wereldmacht door de 194 lidstaten van de World Health Assembly het zogenaamde Pandemie-verdrag, te laten ondertekenen. Dit verdrag zal de WHO macht geven over “ziekteverwekkers met pandemisch potentieel”, maar ook over de productiemiddelen van het farmaceutisch industrieel complex.

Via de World Health Assembly sturen 194 lidstaten de World Health Organization aan. De Assembly bestaat uit de Ministers van Gezondheid van de lidstaten en is ’s werelds hoogste autoriteit op het gebied van gezondheid. Op dit moment is er al een dergelijk verdrag, het zogenaamde International Health Regulations (IHR), dit gaat echter niet verder dan de WHO een adviserende rol te geven.

Lees verder over de Geschiedenis van de gezondheidspas of hoe de wereld haar vrijheid verkwanselt

Digitale identiteit

Deze pas sluit naadloos aan bij de digitale ID, is niet hetzelfde, maar wordt daaraan natuurlijk wel gekoppeld. Concreet gaat dit betekenen dat als je ongehoorzaam bent voor wat betreft bijvoorbeeld het niet nemen van vaccinaties dit blijkt uit je pas en dan direct gevolgen voor je kunt hebben. Denk aan het niet mogen verlaten van je land of een ander land of gebied mogen bezoeken. Er wordt in Europees verband al een tijdje gewerkt aan de zogenaamde digitale identiteit, eID.

Voorbereiding daarvoor vond plaats eind 2022 toen staatssecretaris Van Huffelen, namens het demissionaire kabinet Rutte een motie in de Tweede kamer moest incasseren tegen de invoering van deze pas. Desondanks werd in Brussel voor het voorstel gestemd. Je reinste coup dus. Lees Rutte pleegt coup.

Vervolgens probeerde Europarlementariër Rob Roos dit tegen te houden…

Vervolgens in november 2023 meldt Rob Roos dat er een overeenkomst is tussen Europarlement en de lidstaten. De eID gaat er komen, tenzij, zegt Roos, mensen in de EU massaal hun stem laten horen en de Europarlementsleden ervan weten te overtuigen bij de stemming hierover, tegen te gaan stemmen.

EU commissaris Breton loopt op de invoering alvast vooruit en kondigt aan de koppeling tussen de digitale identiteit van ieder met de digitale euro of CBDC.
(Lees Op deze manier komen rekeninghouders bij de overheid (CBDC)

 

Rob Vellekoop, 12 november 2023

2 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Als je GEEN gebruik maakt van al dat digitale,mis je niks.
  Gebruik je verstand en laat je niet gek maken met al dat digitale data gekkigheid.

  Niks gaat boven dat je zelf je gezonde verstand gebruikt in plaats van al dat digitale gezeik.
  Het digitale gezeik is en blijft FAKE!

 2. Mark Rutte heeft de medische soevereiniteit van Nederland overgedragen aan een Ethiopiër die in zijn eigen land genocide heeft gepleegd, de financiële soevereiniteit van Nederland overgedragen aan Brussel (ESM-verdrag) en de toekomst van alle Nederlanders ondergebracht bij alweer een nieuwe Hitler: Klaus Schwab van het WEF. En het diep onnozele mondkapjesfalderappes? Dat heeft zich doodsbang laten maken. Dat loopt de klimaatmars in Amsterdam onder aanvoering van de beroepsgekken Frans Timmermans en Gretha Thunberg.

  Kom op Nederlanders, rij eens wat vaker door rood. Er is leven na de dood.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.