Vijftien manieren om je voor te bereiden op great reset (1)

Al vele decennia is de elite bezig om de great reset agenda voor te bereiden. Het is een perfect systeem om de wereldbevolking via technologie en angst onder absolute controle te krijgen en te houden. Het enige wat ze nodig hebben, is de (vrijwillige) medewerking van de mensheid. Die proberen ze te verkrijgen door het bestaande systeem te laten crashen (via virussen, oorlogen, voedseltekorten en eugenetica) om de bevolking in massahypnose en shocktoestand te houden. Wat kan je hiertegen doen? We beschrijven 15 manieren, haal eruit wat bij je past.

  • Word autonoom,
  • Start een familiedomein of ecodorp,
  • Begin een voedselbos en moestuin,
  • Haal je geld van de bank,
  • Betaal zoveel mogelijk en overal met cash geld,
  • Stap over op alternatieve munten en schenkeconomie,
  • Geef thuisonderwijs,
  • Verlaat de matrix door niet je instemming te geven,
  • Zoek gelijkgestemden en werk samen
  • Bestudeer permacultuur,
  • Word producent in plaats van consument,
  • Gebruik je smartphone minimaal,
  • Word zoveel mogelijk onafhankelijk van de overheid,
  • Vereenvoudig je leven.
  • Werk aan jezelf, ga een spiritueel pad op, verhoog je zelfinzicht, bewustzijn en frequentie, maak jezelf immuun voor de angstpropaganda en de leugens van de controllers, kies voor ontwaking. Word een bewuste schepper van een nieuwe wereld.

Word autonoom

Volgens het boek ‘De soevereine mens’ van robert; boerman en luca; van dinter, worden mensen voorgespiegeld dat zij een staatsburger zijn met bijbehorend uniek burgerservicenummer in plaats van een Mens. ‘Je wordt als vrij mens geboren waarna je met een juridische truc van de overheid slaaf wordt gemaakt.’ Zij laten zien hoe een mens een slaaf wordt die zijn hele leven lang belastingen moet betalen aan een overheid die fraudeert, mensenrechten schendt en de burger wijsmaakt als vrij mens in een vrij land te leven.

Het boek moedigt mensen aan om ’te leven in vrijheid met respect voor elkaar en de omgeving’  in plaats van ‘verder leven in de gevangenis die Nederland heet’. Uitgelegd wordt dat iedere burger een contract heeft met de Nederlandse Overheid. ‘Als natuurlijk persoon is iedere burger een STAATSburger, met andere woorden eigendom van de staat.

Start een familiedomein of ecodorp

In DLM Plus hebben we hieraan een serie gewijd met als titel ‘terug naar de basis van de kleine gemeenschap’. Met de volgende artikelen:

Deel 1 Rivendell
Deel 2 Anastasia
Deel 3 Zonneleen
Deel 4 Levensboerderij
Deel 5 Zelfvoorzienend in Frankrijk
Deel 6 Cheran
Deel 7 Ervaringen met zelfvoorziening en zelfbestuur in een Franse vallei
Deel 8 Levensboerderij in Wilp maakt een vliegende start dankzij hooibalen

Begin een voedselbos en moestuin

Voedselbosbouw gaat uit van de kracht van de natuur. Zonder bemesting of bestrijdingsmiddelen laten we de natuur zijn gang gaan en de enige arbeid die na aanleg resteert is oogsten.

Een voedselbos is een vorm van duurzame landbouw die sterk aan populariteit wint.  Het bos is opgebouwd uit vier tot zeven vegetatielagen met vooral meerjarige eetbare soorten. Een succesvol bos is zelfvoorzienend, goed voor het klimaat, veerkrachtig en economisch efficiënt. Uit een goed ontworpen voedselbos kan het hele jaar door groenten, fruit, noten, thee, paddenstoelen en honing worden geoogst. Ze worden steeds vaker aangelegd om duurzaam lokaal voedsel te verbouwen.

Stel je nu eens voor dat we de vierkante kilometers grote groene grasvlakten, bedoeld voor het voeden van onze melkkoeien, omspitten en er voedselbossen aanleggen. Dat we ook geen maisvlaktes meer aanleggen. In een klap zijn we verlost van de monocultuur van melk en varkensvlees en van deze vormen van grootschalige landbouw. Het mestoverschot stopt, de stikstofuitstoot keldert, akkoord we zullen dan wel moeten leren veel minder vlees te gaan eten en misschien zelfs zonder de ‘witte motor’ van de melk en -producten onze levens moeten slijten.

Door voedselbosbouw te omarmen keren we werkelijk terug naar de natuur en naar het vertrouwen dat we daarin hebben. De natuur levert onze voeding zonder onze hulp en wij als consument zullen deze natuur de ruimte moeten geven. We zullen een veel grotere voedseldiversiteit kunnen krijgen. Ook zullen we hopelijk de krankzinnigheid stoppen om fruit en groente duizenden kilometers ver van ons vandaan op te halen. De weg naar het voedselbos, kan ook terug naar lokaal verbouwde groente betekenen.

Meer over voedselbossen vind je hier.

Haal je geld van de bank, betaal cash

Het lijkt erop dat via de geplande Great Reset de autoriteiten definitief van het contante geld af denken te raken. Blijkbaar hebben niet alleen banken hier voordeel bij, maar ook overheden. Wat kunnen de gevolgen zijn van een cashloze maatschappij?

Het einde van cash geld geeft regeringen de macht om mensen aan te moedigen hun geld uit te geven wanneer de economie vast zit of om minder te spenderen bij oververhitting. Regeringen hebben immers nu al volledig inzicht in de digitale rekeningen van de burgers! Sterker nog als de plannen doorgaan heeft straks ieder slechts 1 bankrekening bij de centrale bank van zijn land (CBDC). Dan heeft vadertje Staat nog meer mogelijkheden om de burger financieel volledig afhankelijk te maken.

Digitaal-centrale-bankgeld is namelijk programmeerbaar. Daardoor kan straks wel negatieve rente in het systeem worden ingevoerd zonder het systeem de nek om te draaien. Dit zal aan de Staat de mogelijkheid bieden alle transacties van iedereen te controleren. De overheid kan dan zelfs de mensen dwingen binnen een bepaalde tijdslimiet geld uit te geven. Ook kunnen ze met een enkele muisklik iemand afkoppelen en financieel uitschakelen. Dit zal een alomvattende dictatuur tot stand brengen.

Grote banken in zowel Engeland als de VS behandelen grote cash opnames al als een verdachte activiteit. Frankrijk beperkt Franse burgers om cash betalingen van meer dan 1000 euro te doen. Zweden is al bijna volledig cashloos en Denemarken is hard op weg.

Het afschaffen van contant geld heeft nog een voordeel voor de banken. Zij kunnen ongehinderd rekeninghouders rente gaan laten betalen over hun eigen geld dat immers op de rekening staat, ook al is dit digitaal. De machtspositie van banken is enorm. Iedereen is verplicht zijn geld bij een bank onder te brengen en voor iedere transactie moet de rekeninghouder bankprovisie betalen. Daarnaast beheersen zij volledig het financiële systeem omdat geen overheid geld kan lenen zonder bij de banken aan te kloppen. Geldschepping is een exclusief recht van commerciële banken.

Stap over op alternatieve munten

De Florijn is een dergelijke alternatieve munt die volgens de initiatiefnemers volledig rentevrij en inwisselbaar is voor de Euro en beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

Hierdoor kan je minder afhankelijk worden van de Euro en de bank. Dat is het idee. Immers de Florijn is alternatief geld, loopt niet via banken dus zal straks evenmin meedoen aan het Great Reset-verhaal van het aanhouden van iedere burger van slechts 1 rekening. Met andere woorden het kan geen kwaad wat ervaring met de Florijn op te doen, een rekening is zo geopend!

Het aantal rekeninghouders stond vijf jaar geleden op 250, waaronder ruim dertig bedrijven. Dat is ondertussen aangegroeid tot meer dan 800 landelijke rekeninghouders plus bijna 150 bedrijven.

Stichting de Florijn wil een rentevrije economie bevorderen. Zij opereert professioneel, maar not-for-profit en in het algemeen belang.
(Lees hier meer over de Florijn)

Verlaat de matrix door niet in te stemmen

David Icke zegt:

“Dit is geen oorlog tegen een deel van de mensen, het is een oorlog tegen de mensheid. Besef dat je aan de poort van de hel staat. Als we niet opstaan gaan de poorten open.”

De cabal ontleent zijn macht aan de berusting van de bevolking. Wanneer genoeg mensen zeggen ‘we doen het niet’ dan houdt hun macht op.

Volgens Icke kan je uit hun programma, hun matrix breken door in een hogere frequentie te komen.

Iedere gedachte en emotie genereert een frequentie. Dus als je je in een lage vibrationele staat bevindt, zoals depressie, angst en vrees, dan vibreer je in een lage frequentie. De cabal en het controle-apparaat opereren op een hele lage frequentie. Ze kunnen je onbewust beïnvloeden vanaf het moment dat ze je in een lage frequentie kunnen trekken.

Echter wanneer we in staat zijn ons bewustzijn te laten toenemen dan hebben ze geen vat meer op ons. Dit kan je bereiken door jezelf niet langer te identificeren met ‘ik ben maar een mens’ of ‘ik ben een man, of ik ben een vrouw’. Want dan blijf je binnen de grenzen en de beperkingen van je vijf zintuigen. Nee, vanaf het ogenblik dat je je identificeert met ‘Ik ben het bewustzijn, al het oneindige bewustzijn, ik ben eeuwig en meer dan ik ervaar met mijn lichaam’ dan verandert ALLES.

Wordt vervolgd..

 

Rob Vellekoop, 15 mei 2022

1 Comment

  1. Mensen zijn eigenlijk slecht,nietwaar? En dat alleen maar om geld en macht? Ik weet dat de broodwinner van een gezin geld in het laadje moet brengen,maar op zo’n manier? Hmm…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.